Hem > Nyheter & kunskap > Innehåll

PTFE-plattan har karaktäristika för korrosionsbeständighet, slitstyrka, hög temperatur och låg temperatur.

Oct 08, 2018

PTFE-plattans huvudsakliga råmaterial är polytetrafluoretylen, och PTFE är en teknikplast med korrosionsbeständighet, slitstyrka, hög temperaturresistens och liknande. Trappstruktur PTFE-plattan är en viktig variant i plast. Produkter som tillverkas av PTFE-stänger som råmaterial används ofta i maskiner, elektronik, textil-, bygg-, rymd- och andra industrier. Råmaterialbältet avser separation av ämnen som skall förseglas från omvärlden, oxidationen orsakad av luftintrång och förebyggande av fuktpenetration, vilket är förändringen av råmaterialen och minskningen av vidhäftningen av dammet. De vanliga förseglingsmetoderna är smörjning, vaxning och mekanisk tätning. Olika tätningsmetoder är lämpliga för olika tillfällen. Till exempel kan de allmänna redskapen förseglas med gummiproppar, korkproppar etc. För att kunna täta tätt är det också möjligt att lägga på vaddering eller tätning, vattentätning, oljetätning, etc .; För tätning av hak och slits kan den användas för konfrontation eller utsmältning. Putty, kitt,

Tätningsmaterial som asfalt; råmaterialbälten eller flytande råmaterialbälten kan användas för rörledningstätning; och för tätning av relativt rörliga delar används ofta ett tätningsskydd eller en oljetätning.

PTFE-plattorna och trapphusets tätningar kännetecknas av användningen av Teflon. Används i en mängd olika höga och låga temperaturer samt aggressiva medier eller slitage.