Hem > Nyheter & kunskap > Innehåll

Plast

Oct 13, 2015

Plast är en av de första handelsvara polyimid, motor slot isolering och kabel emballeringsmaterial. Huvudprodukterna är DuPont Kapton, Ube av Upilex serien och Kanéka Apical. Transparent polyimid film solceller kan användas som en mjuk botten pläterar. IKAROSS segel är tillverkad i plast och fiber inom värmekraft, polyimid fibrer kan användas för att filtrera heta gaser, polyimid Garner kan avskiljas från damm och gas i synnerhet kemiska material.
Färg: som en isolerande färg för magneten binder eller som en hög temperatur beläggningar.
Avancerade kompositmaterial: för flyg, flygplan och raket delar. Det är en av de mest hög temperatur strukturella material. T.ex. USA överljudsflygplan hastighet plan är utformade 2.4M, flyg yttemperaturen på 177 ℃, kräver 60000 h livslängd, är rapportera till har fastställts som 50% av strukturella materialet som en termoplastisk polyimid matris kåda kolfiber förstärkt kompositmaterial, beloppet för varje luftfartyg är ca 30 t.
Fiber: elasticitetsmodul efter kolfiber som medium och hög temperatur filtermaterialet och radioaktiva ämnen skottsäkra, brandsäker tyg. Changchun, Kina har produktionen av polyimid produkter.
Skum: som isoleringsmaterial med hög temperatur.
Engineering Plastics: thermosetting också termoplast, termoplastiska formsprutning kan också användas för formsprutning eller överföring gjutning. Den huvudsakliga smörjning, tätning, isolering och konstruktion material för sig själv. Brett polyimid material har börjat använda Lamellvakuumpump kompressorn, kolvringar och särskild pump tätningar och andra mekaniska delar.
Membran: för en mängd olika gaser, såsom separation av väte / kväve, kväve / syre, koldioxid / kväve och metan, osv, att ta bort fukt från luften kolväte feed gas och alkoholer. Men också som en pervaporation membran ultrafiltrering. Sedan polyimid värmebeständighet och organiska lösningsmedel egenskaper, har en särskild betydelse vid separation av organiska gaser och vätskor.
Elektroniska komponenter och halvledare industrier

Resist: Vissa polyimid kan också användas som en fotoresist. Det finns negativa och positiva gummi lim, med sub micron upplösning. Och pigment eller färgämnen kan användas av ett färgfilter, som kraftigt förenklar förädlingsprocesserna.
Tillämpningen av microelectronic enheter: används som en fungerar dielektriskt lager isolering, som en buffert lager kan minska stress och förbättra avkastningen. Eftersom det skyddande lagret kan minska påverkan på miljön på enheten, kan det också a-partiklar från avskärmning effekten, att minska eller eliminera mjuka fel (mjuka fel) enheter. Halvledarindustrin som en hög temperatur polyimid lim, i sin produktion av halvledarmaterial och digitalisering system MEMS chip, sedan polyimid lagret har goda mekaniska formbarhet och draghållfasthet, bidrar till att förbättra polyimid lager och en självhäftande polyimid lager och en metall lager deponeras mellan. Hög temperatur och kemisk stabilitet av polyimid lagret och metallen spelar en mängd yttre miljön isolering.
LCD-orienterade agent används: polyimid i TN-LCD, SHN-LCD, TFT-CD och framtida aspekter av ferroelektriska vätska kristall uppvisning justering agent materialet har en mycket viktig ställning.
-Lätt material: som aktiva eller passiva vågledare materiella optisk switch material, som innehåller fluor polyimid i våglängdsområdet kommunikation av transparent polyimid som en stabil kromofor matrix material kan vara bättre sex.
Luftfuktighet: Användning av hygroskopiska linjär expansion av dess princip kan användas för att göra en Fuktsensor.