Hem > Andra språk > Innehåll

Trois formas de feuilles de PTFE de haute qualité

Sep 03, 2018

R: La PTFE är av högsta kvalitet, är gemensamt och förenligt med V, un segment av kolv, un joint de vanne à bille, etc., Mécaniquement-turneringar, som du kan spela med dig själv, plack. Bonnes karaktäristikeringar berättar om icke-ledning. Le pH du polytetrafluoroetylen är innefattande 0 och 14 (om du har en mängd olika egenskaper och en fluor i hög temperatur och högtryck). Det är en bra lösning med en temperatur på -100 ° C och 100 ° C. Det är ett tryck på 10Mpa.

Deux: une feuille de PTFE de haute qualité est été d'un joint souple telqu'une feuille de caoutchouc amiante ou un panneau sans amiante et une feuille revêtue de PTFE Le joint sandwich en PTFE (typ de coupe) är tillverkad av poly 4 de haute qualité. La feuille de fluoroéthylène är en avgörande mécaniquement et le joint en PTFE en forme de U (den typ av pliant) är en form och en chauffant och en ledande leverantör av PTFE. Det är en utmärkt excellente resistans mot korrosion och upplösning på grund av kompression. Det är en stor fördel att använda olika dykmedel, alkali, oxideringsmedel, klor och miljö utan föroreningar. Konvergensgeneralement aux pièces à moyenne et basse pression.

Trois: La feuille de PTFE de haute qualité esté de résine de polytetrafluoroéthylène, presse et frittée par un moule, eller ger utmärkt kompetens för korrosion, enbart autolubilité och en propriété non bloquante. Meulage, resistance à la pression, faible koefficient de frottement et autres caractéristiques.